Mad Clip τροχαιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ ο 34χρονος καλλιτέχνης. Έχει κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ το Super trapper το O Amerikanos LP το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.


Xfc4v1lmpd2a3m

Audi R8 αναζητά η Αστυνομία μετά το θανατηφόρο τροχαίο στη Βουλιαγμένη.

Mad clip τροχαιο. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο Mad Clip Πήτερ Αναστασόπουλος είχε γεννηθεί στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου 1987. Από αρκετά μικρή ηλικία επισκεπτόταν την Ελλάδα όπου και μετακόμισε μόνιμα το 1999 σε ηλικία 13 ετών μετά το διαζύγιο των γονιών του.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 0230 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής με θύμα τον γνωστό τράπερ Mad Clip. Ο γνωστός τραγουδιστής Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της. To10gr - 02092021 1231.

Παράλληλα και ο Snik έκανε μία ανάρτηση για τον Πιτ που έφυγε από τη ζωή και. Ο Mad Clip που μαζί με άλλους καθιέρωσαν την trap μουσική στην Ελλάδα ως το δημοφιλέστερο είδος ανάμεσα στους νέους έχασε τη ζωή του σε τροχαίο. Σε κατάσταση σοκ δεν μπορεί να πιστέψει το χαμό του φίλου του Mad Clip ο γνωστός ράπερ Light ο οποίος βρέθηκε στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος.

O νεαρός ράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο Mad Clip ή αλλιώς Πίτερ Αναστασόπουλος γεννήθηκε το 1986 στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ένας μεγιστάνας από αλάνα που έφυγε νωρίς.

Ο Mad Clip έχασε δυστυχώς τη ζωή του τα ξημερώματα σε ηλικία μόλις 34 ετών σε έναν τραγικό τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος. Mad clip ΤΡΟΧΑΙΟ Ανατροπή στο τραγικό δυστύχημα του Mad Clip Το αυτοκίνητο που θα δώσει λύση σε πολλά ερωτήματα Που στρέφουν οι αρχές τις έρευνες. Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα ξημερώματα Πέμπτης 29.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο ράπερ Mad Clip. Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο με θύμα τον Mad Clip έγινε στις 0230 τα ξημερώματα όταν ο γνωστός ράπερ μετά τον γάμο φίλου του υπό άγνωστες για την ώρα συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε. Το τροχαίο με θύμα τον Mad Clip έγινε στις 0230 τα ξημερώματα όταν ο γνωστός ράπερ υπό άγνωστες για την ώρα συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω σε μια κολώνα.

Το όχημα φέρεται να κινούνταν στο χώρο την. Δεν τα κατάφερε Mad Clip Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός τράπερ Ο γνωστός τράπερ -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε με αποτέλεσμα το όχημά του να καρφωθεί σε δέντρο επί της Λεωφόρου. MAD CLIP ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

Η trap τα τραγούδια που έγιναν επιτυχία μία καριέρα που έσβησε νωρίς. Ο γνωστός τράπερ Mad Clip προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα με το όχημά του σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος της Βουλιαγμένης. Ο 34χρονος ράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη το πρωί της Πέμπτης 0209 όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα.

Ποιος ήταν ο γνωστός ράπερ - Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του Οι άντρες της πυροσβεστικής σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν δύο ώρες για να απεγκλωβίσουν τον Mad Clip ο οποίος ήταν μόνος του στο όχημα. Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ράπερ Mad Clip σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

02092021 0708. Ο Mad Clip έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ένα φινάλε με τραγικούς τίτλους τέλους. Ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης.


Ncckpqqijpey5m


Fhvubyfksfncym


Mgx2a5ufn61drm


Q Ghah R3xtdkm


Kx6gbfqbduo2gm


Q Ghah R3xtdkm


7ubl Kb4gth 9m


K7saqvmd9suhsm


G2trxjnegybldm


Ukk8sug6lnsjqm


Oqzf 9h4nfwp9m


Trzfhtfviwmy M


Ymt 59gkg Xlrm


M6bssga9i8wbmm


Zduv 39rh4id8m


D52dqxwncwnpom


R6js2586dqkf4m


Cwiffiwb7be2tm


Pwmpzdsdtdmusm

close